Hosting.nl - Veel Gestelde Vragen - Hoe vul ik een A record in?

Hoe vul ik een A record in?

Een A record bestaat uit drie variabelen:

1. Name
Hier vult u het gewenste suddomein in (bijvoorbeeld www, maar u mag daar ook een wildcard invullen door een * te gebruiken), als u het veld blank laat dan koppelt u het hoofd domein.
2. TTL
TTL staat voor Time To Live, dit is de tijd gemeten in secondes dat een A record in een caching server wordt ogeslagen alvorens hij de 'Data' voor een 'Name' opnieuw op zal halen.
3. Data
Hier vult u het IP adres in waar u de 'Name' aan wenst te koppelen.

Voorbeeld:
Zone: Hosting.nl
Name TTL Data
www 86400 62.129.139.119
Koppelt IP adres 62.129.139.119 aan www.hosting.nl.