Hosting.nl - Veel Gestelde Vragen - Hoe kan ik een achtergrond muziekje of geluid laten afspelen op mijn website?

Hoe kan ik een achtergrond muziekje of geluid laten afspelen op mijn website?

Het toevoegen van geluid in SiteStudio doet u als volgt:

1. selecteer de pagina waar u geluid aan toe wenst te voegen.
2. klik op het tabblad 'Settings' van die pagina.
3. klik op 'Upload File' achter 'Background Sound'.
4. klik op Browse en selecteer het gewenste achtergrond geluid op uw PC.
5. Klik op Save en u heeft een achtergrond geluid. *, **
*. U dient wel voldoende beschikbare server ruimte te hebben in uw hosting pakket.
**. Het is wettelijk niet toegestaan auteurrechtelijk beschermde muziek hiervoor te gebruiken, dit kan u tot zeer hoge boetes komen te staan.