Hosting.nl - Veel Gestelde Vragen - Hoe maak ik een website met SiteStudio?

Hoe maak ik een website met SiteStudio?

De volgende stappen beschrijven hoe u een voorbeeld website met SiteStudio kunt maken en op internet kunt zetten:

- Log in op het configuratiescherm
- Klik op 'SiteStudio' in het menu 'Tools'
- Klik op 'Off' zodat dit veranderd in 'On'
- Klik vervolgens op het groene pijltje om SiteStudio op te starten
- Selecteer 'Business' of 'Personal' naar gelang uw voorkeur en klik op 'Next'
- Kies een style uit de lijst en kleurstelling en druk vervolgens weer op 'Next'
- Vul de contact informatie in en laad eventueel uw logo via 'select image', klik vervolgens op 'Next'
- Kies 'Welcome' uit de lijst
- Vul bijvoorbeeld 'Welkom' in bij 'Page Title'
- Klik op 'Launch Full Screen Editor'
- Vul hier de door u gewenste tekst in, met eventueel wat plaatjes. Met Enter opent u een nieuwe paragraaf en met shift + enter een nieuwe regel
- Als u klaar bent klikt u op 'Save and Exit'; het tweede icoon links bovenin het menu
- Klik op 'Next', en u krijgt een preview te zien van hoe het eruit gaat zien
- Klik op 'Settings', bij 'Button Text' kunt de text aangeven die in het menu moet komen
- Klik vervolgens op 'Next' en als de website naar wens is gaat u naar stap 16
- Klik op 'Publish' links bovenin, er wordt een nieuw venster geopend en na enige tijd ziet u uw website
- Met de opties 'Add page' en 'Sitemap kunt u uw website aanpassen of extra pagina's toevoegen