Hosting.nl - Veel Gestelde Vragen - Volgens mij klopt de 'disk quota' aangegeven in het configuratiescherm niet.

Volgens mij klopt de 'disk quota' aangegeven in het configuratiescherm niet.

Niet alleen de bestanden van uw website maar ook de log files van de web server(s) worden meegenomen in de berekening van gebruikte disk ruimte. De log files kunnen, zeker als u een redelijk bezoekers aantal hebt, snel behoorlijk wat ruimte innemen.

U kunt de log files in principe gewoon verwijderen maar let wel op dat als u Webalizer gebruikt, u pas de log files verwijderd als deze al door webalizer zijn ingelezen. Webalizer maakt namelijk gebruik van de log files om de bezoeker statistieken op te maken.