Hosting.nl - Veel Gestelde Vragen - Check de status van onze services

Check de status van onze services

Op onderstaande website kunt u de status van onze services zien. Dit gaat dan om verstoringen en/of vertragingen die ervoor zorgen dat bepaalde services misschien niet bereikbaar kunnen zijn.

https://status.hosting.nl

Uiteraard melden het ook als we onderhoud gaan plegen buiten de gewone onderhoudsperiode. Dit gaat dan uiteraard om onderhoud die we niet kunnen uitstellen.