Hosting.nl - Veel Gestelde Vragen - Wordpress Permalinks op Plesk Windows

Wordpress Permalinks op Plesk Windows

Let op dit geldt alleen voor de nieuwe Plesk Windows omgeving. Dus niet voor de Hsphere pakketten.

Permalinks vereisen doorgaans mod_rewrite, en IIS biedt geen ondersteuning voor mod_rewrite.
Om gebruik te maken van de URL Rewrite Module van IIS kunt u het volgende doen:

• Maak een bestand aan in de directory waar WordPress in geïnstalleerd is.
  • Open het bestand, kopieer de onderstaande inhoud in het bestand en sla het op.