Hosting.nl - Veel Gestelde Vragen - Ik krijg de foutmelding: 530 MaxLoginAttempts. Host has been banned. Wat betekent dit?

Ik krijg de foutmelding: 530 MaxLoginAttempts. Host has been banned. Wat betekent dit?

Hosting.nl heeft haar beleid met betrekking tot het FTP gebruik aangescherpt.

Wanneer u drie keer binnen vijf minuten met foutieve inlog gegevens probeert te verbinden, wordt uw ip adres voor een uur geblokkeerd. Dit doen we om te voorkomen dat 'bots' wachtwoorden kunnen ‘proberen’ tot ze er in komen. Deze blokkade kan gedurende deze periode door Hosting.nl niet worden opgeheven. Wij rekenen op uw begrip voor deze situatie.