Hosting.nl - Veel Gestelde Vragen - FTP'en lukt niet of is heel erg traag.

FTP'en lukt niet of is heel erg traag.

Het kan voorkomen dat u wel een connectie naar de FTP server krijgt maar dat u geen files of folders ziet of dat de server heel langzaam reageert. Dit komt waarschijnlijk door de combinatie van onze firewall en de door u gebruikte internet verbinding. Dit kunt u makkelijk oplossen door de "passive" instelling in uw FTP-client te veranderen. Waar u dit kunt aanpassen in uw FTP-client kunt u terug vinden in de documentatie van de door u gebruikte FTP-client.

Is dit niet de oplossing? Mail zo specifiek mogelijk het probleem naar servicedesk@hosting.nl onder vermelding van uw inlognaam/domeinnaam.