Hosting.nl - Veel Gestelde Vragen - Hoe kan ik mijn website uploaden?

Hoe kan ik mijn website uploaden?

Het koppelen van uw website aan internet doet u door alle website bestanden met een FTP programma in uw hostingpakket te uploaden. Dit kunt u als volgt doen:

1. Start uw FTP programma (of downloadt er één via het internet)
2. Maak een verbinding met uw webserver door gebruik te maken van de FTP-inlog en wachtwoord
3. Open de folder met de naam gelijk aan uw domeinnaam
4. Kopieer de website van uw lokale computer naar deze folder
5. Overschrijf de index.html als uw website deze heeft of gooi de index.html weg als uw startpagina bijvoorbeeld index.htm is

Uw website is nu via de domeinnaam (of instant access domein alias) zichtbaar op het internet.

Komt u er na deze beschrijving niet uit? Mail zo specifiek mogelijk het probleem naar servicedesk@hosting.nl onder vermelding van uw inlognaam/domeinnaam.