Hosting.nl - Veel Gestelde Vragen - AWStats werkt niet

AWStats werkt niet

Oorzaak hiervan kan zijn dat de 'cgi-bin' in de webopties, van het desbetreffende domein, in het controlpanel niet is aangemaakt. Deze kan je aanmaken door volgende in te tikken '/cgi-bin'.

Q. De cgi-bin is nu aangemaakt en alles is verder correct, maar als ik via Google Chrome of Apple Safari mijn AWStats wil bekijken werkt 't niet.
A. Klopt de link voor het bekijken van je AWStats werkt niet in genoemde browsers, kopieƫr de link en plak het in een andere browser zoals IE of FF. De login benodigheden zijn het FTP gebruikersnaam en wachtwoord.