Hosting.nl - Veel Gestelde Vragen - Waarom staat mijn website nog niet in de zoekmachines?

Waarom staat mijn website nog niet in de zoekmachines?

Opname in zoekmachines is niet gegarandeerd, zoekmachines bepalen zelf of zij uw website opnemen of niet. Daarnaast kan het soms wel tot 6 maanden duren voordat uw website daadwerkelijk opgenomen is. U kunt dit vaak wel beinvloeden door te zorgen dat veel andere websites naar uw website toe linken. Daarmee wordt de kans tot opname vergroot alsmede de snelheid van opname.