Hosting.nl - Veel Gestelde Vragen - Hoe verwijder ik de installatiemap? (handleiding)

Hoe verwijder ik de installatiemap? (handleiding)

In dit voorbeeld gaan we de installatie map van PrestaShop verwijderen. Dit voorbeeld werkt echter ook voor alle andere installatie mappen of mappen die u wilt verwijderen.

Stap 1

Start Filezilla op en vul de velden 1 t/m 3 in.

1. De Host: ftp.uwdomeinnaam.nl
2. Usernaam: dezelfde waarmee u inlogt op H-Sphere
3. Het bijbehorende wachtwoord

Klik nu op ‘Snelverbinden'.

Stap 2

In dit voorbeeld gaan we de map ‘Install' verwijderen. Uiteraard kunt u dit voorbeeld toepassen op elke map of file die u wenst.

Als u de map heeft gevonden klikt u er met de rechtermuisknop op. Kies vervolgens voor ‘Verwijderen' (linkermuisknop).

Stap 3

U krijgt nu ter beveiliging nog een bevestingingsvenster. Als u er zeker van bent dat u de goede map of het goede bestand heeft geselecteerd, klikt u op ‘Ja'.

Stap 4

U kunt nu boven in Filezilla de voortgang van uw verwijder opdracht zien. Zolang de tekst scrolled, is hij bezig met verwijderen. Dit zal per file/map verschillen, afhankelijk van de grootte van het bestand of de map die u verwijdert.

U heeft nu een map/bestand verwijderd.