Hosting.nl - Veel Gestelde Vragen - Wat is Joomla!?

Wat is Joomla!?

Joomla! is een gratis software pakket (Content Management Systeem) waarmee u een website kunt maken die simpel te onderhouden is en veel extra mogelijkheden heeft om functionaliteiten aan de site toe te voegen. Joomla! is Open Source, dit houdt in dat personen over de hele wereld kunnen mee bouwen aan deze software om het pakket nog beter en uitgebreider te maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om bij Joomla! diverse modules te installeren om onder andere een webshop te kunnen laten draaien wanneer u dit wenst. Joomla is gratis en kan gedownload worden via www.joomla.org

Uiteraard is het mogelijk om een Joomla website te draaien bij Hosting.nl. Wanneer u dit wenst, dient u het M Linux pakket af te nemen. U heeft dan ruimte voor een database voor Joomla. Via de volgende link, kunt u eveneens zien hoe Joomla! te installeren is. Mocht u meer informatie willen? Neem dan gerust contact met ons op via 0900-4678464.