Hosting.nl - Veel Gestelde Vragen - Hoe kan ik mijn 'standaard' e-mailadres wijzigen in Outlook?

Hoe kan ik mijn 'standaard' e-mailadres wijzigen in Outlook?

Wanneer u een ander 'standaard' e-mailadres wilt gebruiken in Outlook waar u uw e-mail op wilt ontvangen en waarmee u wilt verzenden, kunt u onderstaande stappen doorlopen:

Outlook 2003 / 2007
1. Ga bovenaan naar ''Extra'' en klik op ''E-mailaccounts''
2. Klik op bestaande e-mailaccounts weergeven of wijzigen
3. Klik het gewenste e-mailadres aan waarmee u e-mail wilt verzenden en ontvangen
4. Klik op ''als standaard instellen''
5. Klik op ''voltooien''

Outlook 2010
1. Klik op ''Bestand''
2. Klik op ''Accountinstellingen toevoegen, verwijderen of wijzigen''
3. Klik op ''Nieuw''
4. Klik indien nodig nog op ''als standaard instellen''
5. Klik op ''Voltooien''